BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI (EBYS)

2018 YILI EBYS'DE YAPILAN ÇALIŞMALAR

Üniversitemiz Elektronik Belge Yönetim Sistemi’nin kullanımı ile ilgili 2018 Yılı içerisinde bazı çalışmalar yapıldı.

Bu kapsamında EBYS Windows masaüstü uygulamasına "Yardım" menüsü eklenmiş ve bu sayede web sayfasında bulunan "Sıkça Sorulan Sorular (SSS)" sayfasına yönlendirilmiştir.  Ayrıca EBYS Windows masaüstü uygulama ana ekranına "Duyuru" butonu eklenerek güncel duyurular web sayfasında olduğu gibi EBYS ana ekrana yansıtıldı.

TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile Üniversitemiz arasında “e-Devlet Kapısı” için EBYS'nin alt yapısı hazırlanmış ve protokol imzalanma aşamasına gelinmiş, bu sayede e-belge doğrulama işlemi “e-Devlet Kapısı’ndan” yapılacaktır. Yapılacak protokol sayesinde Üniversitemizin talebi doğrultusunda başka işler içinde bu protokol kullanılabilecektir.

Devlet Personel Başkanlığı'nın 16.10.2018 tarihli ve 289337 sayılı yazısı doğrultusunda oluşan Sürekli İşçi kadrosunda bulunan personellerin EBYS ortamında oluşan sıkıntıları "taslak belge" oluşturmaları sağlanarak giderildi.

Öğrenci Otomasyonu ile EBYS arasında entegrasyon sağlanmış, EBYS web sayfası güncellenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Eklenme Tarihi : 21-05-2019 12:31:51