BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI (EBYS)

Kurumsal Kimlik Uygulamalarının Resmi Yazışmalarda Kullanılması

Üniversitemizde kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sisteminde birimlerimiz tarafından yapılan yazışmalarda kullanılan şablonlar ile ilgili yeni düzenlemeler yapılmıştır.

Yapılan yeni düzenleme ile kurumumuz resmi yazışma platformu EBYS’ de kullanılan şablonlarda kurumsal kimlik uygulamalarına uyumlu değişikliklere gidilip, kurumsal kimlik kılavuzunda birimlere tahsis edilen renk tonlarına uygun resmi yazışma şablonları hazırlanmış ve birimlerimiz tarafından kullanılmak üzere 22.04.2019 tarihi itibariyle sisteme yüklenmiştir.

Tüm birimlerimiz, yazışmalarında üniversitemizin kurumsal kimlik yapısının oluşturulmasına katkı sağlamak üzere kendilerine tahsis edilen ve sisteme tanımlı şablonları kullanacaktır.

REKTÖRLÜK

Eklenme Tarihi : 22-04-2019 14:44:24